pontok

Szolgáltatások

cégünk teljeskörű megoldást nyújt az érdeklődők számára a tervezési szakasztól a kivitelezési szakaszon keresztül a későbbi üzemeltetésig. 

Fontos már tervezési fázisban szakértőt bevonni: egy új tárgyaló esetén a “kiállások” megtervezésével egy visszabontást is el tudunk kerülni, vagy egy átalakításnál komoly komfort érzet növekedést jelenthet, ha megússzuk a taposó csatornán való közlekedést egy szakszerű tervezéssel.

A megvalósítási fázisban a falak terhelhetőségén túl a kábelek diszkrét módon történő elvezetésén keresztül meglepő nehézségekbe futhatunk bele, amit szakavatott szemek az első pillanatban meg tudnak oldani.

A kész tárgyalótermeket nem célszerű magukra hagyni, számos olyan funkció lehet, amit megszokunk, hogy nem működik, pedig milyen jó lenne, ha ismét tudnák pl vezeték nélkül vetíteni – lehet csak egy mester jelszó és újraindítás hiányzik. Üzemeltetésbe bele tartozik az eszközök távoli felügyelete és kezelése – pl: újraindítás, tartalom frissítés. 

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat