pontok

Okos megoldások

A legtöbb új multifunkciós nyomtató nagy méretű színes érintőkijelzővel rendelkezik, amely gyakorlatilag egy külön számítógép (táblagép). Ezekre a legtöbb gyártó esetén különféle kész applikációk telepíthetők (vagy akár fejleszthetők is), melyekkel a multifunkciós gép lehetőségei jobban, közvetlenebbül kihasználhatóak.

Számos, vállalati környezetben használt alkalmazás rendelkezik ilyen konnektorokkal, de folyamatosan fejlesztenek olyan külön applikációkat is, amelyek valamilyen speciális funkciót valósítanak meg a multifunkciós eszköz segítségével.

A Kuario egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a fizetést (bankkártya, telefonos app, vagy akár készpénz) a multifunkciós nyomtatón végzett műveletekért. Ideális megoldás olyan helyzetekre, amikor a gép valamilyen több-kevésbé nyilvános helyen (pl. közös irodák, könyvtárak, egyetemek, szállodák vagy kávézók) van, és nincs állandó felügyelet és kassza a gép használatához. Ilyen helyeken a bonyolult felhasználói regisztráció vagy az elszámolás elrettentheti a potenciális felhasználókat. A Kuario MFP kioszk alkalmazás HP, Epson, Xerox és Ricoh és más márkájú nyomtatókon (de nem minden típuson) is működik.

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat