pontok

Nyomatmenedzsment rendszerek

A Bravogroup számos nyomatmenedzsment rendszert (többek között YSoft SafeQ, UniFlow, PaperCut, myQ, Streamline NX, Equitrac) forgalmaz, melyek közül az adott Ügyfél igényeinek legmegfelelőbbet, leginkább költséghatékony rendszert ajánlja.

A nyomatmenedzsment rendszerek lényege, hogy a vállalat által használt nyomat-előállító eszközöket egy központi, szerveri komponens segítségével vezérli, és a gépeken vagy a hozzájuk csatlakoztatott terminálokon futó helyi szoftverkomponens segítségével valósít meg hozzáadott funkciókat, szolgáltatásokat. A leggyakrabban használt funkciók:

Felhasználó-azonosítás

A felhasználók csak egy PIN kód beütésével vagy mágneskártya lehúzása után férnek hozzá a nyomtatóhoz, amely így minden tevékenységüket képes követni és később riportolni. Kiválaszthatják a ténylegesen nyomtatandó dokumentumokat, ezáltal a hibásan elküldött dokumentumok még törölhetők.

Titkos nyomtatás

A rendszerbe elküldött anyag csak felhasználó-azonosítás után kerül kinyomtatásra, így biztosítható, hogy a nyomtatások nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Print roaming

A felhasználó azonosítás után bármelyik, a rendszerbe bevont nyomtatóból kiveheti a nyomatot, nem kell előre kiválasztania a nyomtatót.

Riportok

Felhasználó és nyomtató szintű jelentések készíthetők a nyomtatott, másolt és szkennelt oldalak számáról.

Mobil nyomtatás

Különféle mobil eszközökről, közvetlenül, számítógép használata nélkül teszi lehetővé a nyomtatást.

Fizetős nyomtatás

Felhasználóhoz kötött, előre feltöltött kvóta-alapú nyomtatás (prepaid rendszer), bankkártyás vagy akár készpénzes post-pay fizetést tesz lehetővé.

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat