pontok

Irodabútor

A Bravosincord Kft. elsősorban irodák, üzlethelyiségek és közösségi terek belsőépítészeti tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A kész és egyedileg tervezett bútoraink design és exkluzivitás terén széles skálán mozognak, de a minőség és a funkció tekintetében nem kötünk kompromisszumokat.

                                                                                         

A kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy megbízóink elképzeléseire széles körből merítve, különböző megoldási lehetőségeket kínáljunk. Ennek megfelelően tudatosan választottuk ki az általunk képviselt készbútor-szállítókat, elismert és neves külföldi és hazai irodabútor gyártó cégek képviseletét látjuk el. Emellett megvalósítjuk megbízóink egyedi bútor elképzeléseit is.

Bemutatótermünkben megtekinthetőek a legnépszerűbb irodai, konyhai és közösségi terekbe szánt székek, ülőbútorok és asztalok; katalógusok széles választékából pedig kézzel foghatóvá válik az óriási anyag- és színválaszték is. Különlegességeink közé tartoznak az akusztikai megoldások: akusztikai panelek, akusztikai funkciójú térhatárolók, akusztikai fülkék, melyek szintén megtekinthetőek bemutatótermünkben.

Szintén számos megoldási lehetőséget tudunk javasolni és mutatni a munkahelyi munkavégzés egyre népszerűbb, kötetlen megbeszélésekre vagy éppen elvonulásra, pihenésre lehetőséget adó formáira: kollaborációs terek, chill-out zónák, kávézósarkok és regenerációs helyiségek.

Szolgáltatásaink:

  • Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés
  • Space planning
  • Készbútorok szállítása, szerelése
  • Egyedi bútorok tervezése, készítése, szerelése
  • Ergonómiai tanácsadás
  • Költöztetés

A Bravogroup társvállalatokkal való együttműködés révén szerves egységben tudjuk megvalósítani az irodák belsőépítészeti-bútorozási, világítási, vizuál- és irodatechnikával kapcsolatos feladatait.

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat