pontok

Egészségügyi megoldások

Cipőfóliázó

Felhasználási területek:

Előnyök:

Cipőfóliázás egyszerű menete:

Tulajdonságok

Germicid lámpa

A készülék 3 db 30W germicid lámpával van felszerelve. A lámpák UV-C tartományban, 254nm-en sugároznak, mely sugárzás elpusztítja a mikroorganizmusokat (vírus, baktérium, gomba, valamint ezek spórái).

Ezáltal a készülék alkalmas légtér és felületek hatékony csírátlanítására. A kezelés ott hatékony, ahová a közvetlen sugárzás ér.

A készülék egy kerekekre szerelt állvány, így mobil módon használható, gurítva lehet mozgatni egyik helyiségből a másikba. A háromból egy kerék fékezhető, használat közben a féket alkalmazni kell.

Az UV egységet a helyiség közepére kell elhelyezni, ezáltal a légtér és a felületek legnagyobb részét éri a csírátlanító UV-C sugárzás. Ha a helyiség mérete, alaprajza, illetve a berendezési tárgyak indokolják, egymás után több kezelésre is szükség lehet, mindig más helyre állítva a készüléket.

FIGYELEM!
Az UV-C sugárzás emberre, állatra (és növényre) veszélyes, csak akkor szabad alkalmazni, amikor senki sincs a helyiségben. A sugárzás mind szemre, mind a bőrre káros!

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat