pontok

Digitális nyomdagépek

A digitális nyomtatás két nagy előnnyel rendelkezik az ofszet technológiával szemben: egyrészt, változ(tathat)ó adattartalmat lehet minden egyes példányra nyomtatni, másrészt gyorsabban, fix költségek nélkül (beállás, film, stb.) indítható a termelés. Az ofszet technológia azonban egy adott példányszám felett verhetetlenül alacsony költségszintet biztosít.

A digitális nyomtatás az elmúlt 10 évben forradalmi változásokon ment keresztül: a költségek jelentősen csökkentek, a minőség jelentősen javult. Így ma már jóval magasabb példányszámok esetén is versenyképes a digitális nyomtatás az ofszet technológiával szemben (akár 1-2.000 példányig is), ráadásul speciális festékek és eljárások (pl. fehér, lakk, stb.) is megjelentek, valamint a nyomtatható médiumok köre is jóval szélesebb lett. Ha mindehhez hozzávesszük a nyomdai példányszámok általános csökkenését és az egyedi információk iránti igények növekedését, érezhető, hogy a digitális technológiáé a jövő.

A Bravogroup ezen a területen is multibrand: a vágottlapos digitális nyomdagépek piacának túlnyomó részét adó Ricoh, Xerox és Canon digitális nyomdagépeket forgalmazza és szervizeli, a nyomdák mint termelő vállalatok igényei szerint, a következő kategóriákban:

  • kedvező árú professzionális digitális színes vagy fekete-fehér nyomdagépek, kisebb nyomdák vagy saját anyagokat előállító vállalatok számára
  • különleges grafikus képességű színes digitális gépek, grafikai stúdiók, nyomdák számára
  • nagy teljesítményű, nagy kihasználtságú digitális nyomdagépek

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat