pontok

Okmányszkennerek

2021. szeptember 1-gyel, minden Magyarországon üzemelő szálláshelynek kötelező adatot szolgáltatnia a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak (NTAK-nak), hasonlóan ahhoz, ahogy eddig a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) számára tették.

Különbség a két intézmény között, hogy az NTAK bevezetésétől kezdve az adatokat digitálisan kell beküldeni az adatközpontnak, így az adatok azonnal láthatóak és elemezhetőek.

Portfóliónkban szereplő szkennerek illetve az azokhoz tartozó szoftver ebben nyújt segítséget.

Működés közben az okmányokról beolvassa a szükséges adatokat, majd integrálja azokat, ezzel megkönnyítve és rövidítve a várakozási és ügyintézési időt.

Osmond + VIZ OCR World Software okmányolvasó szkenner

Főbb műszaki jellemzők:

 • Teljesértékű okmányszkenner
 • Automatikus kép szkennelés
 • USB-kapcsolaton keresztüli kép továbbítás a számítógépre
 • Egykezes használat (útlevél, személyigazolvány)      
 • Nyomtatott szöveg, vonalkód olvasása    
 • Nemzetközi és hazai útiokmányok, igazolványok szabványos adatmezőinek automatikus kiolvasását biztosító termék
 • A korábbi ComboSmart termék továbbfejlesztett változata
 • Látható, INFRA és UV fénnyel dolgozó okmányolvasó, mozgó alkatrész nélkül
 • Teljes világra vonatkozó okmányok nem szabványos adatmezőinek automatikus kiolvasását biztosító szoftver.
 • 3 év garancia

Combo Scan + VIZ OCR EUR Software okmányolvasó szkenner

Főbb műszaki jellemzők:

 
 • ID-1 kártya méretű okmányok szkennelése
 • Automatikus dokumentum felismerés
 • USB-kapcsolaton keresztüli kép továbbítás a számítógépre
 • Egykezes használat (személyigazolvány, jogosítvány)      
 • Nyomtatott szöveg, vonalkód olvasása    
 • Nemzetközi és hazai útiokmányok, igazolványok szabványos adatmezőinek automatikus kiolvasásását biztosító termék
 • Európára vonatkozó okmányok nem szabványos adatmezőinek automatikus kiolvasását biztosító szoftver.
 • 3 év garancia
pontok

Biometrikus eszközök

Kiosk

Az új generációs élő adatbeviteli és ellenőrzési kioszk készen áll a lakossági szolgáltatásokra, a bevándorlási ellenőrzésekre, a hotel bejelentkezésre és egyéb programokra.

Egy eszköz minden megoldásra

A Vision-Box ™ legkorszerűbb általános felhasználású kioszk az önkiszolgáló adatbevitelhez és ellenőrzéshez egy teljesen integrált, multi-kontextusú identitáskezelő megoldással, amelyet úgy alakítottak ki, hogy megfeleljen a modern és összetett szállítási és lakossági szolgáltatási környezet kihívásainak.

A Seamless Kiosk™-ot úgy tervezték, hogy személyi igazolványok, vízumok és más elektronikus dokumentumokhoz szükséges életrajzi és biometrikus adatokat rögzítsen, valamint minden típusú úti okmányt 30 másodpercen belül hitelesítsen vagy regisztráljon.

Ez a robosztus, integrált egység bármilyen identitáskezelési környezetben használatra kész. A rögzített adatok magas színvonala (arc, írisz, ujjlenyomat és aláírás) csökkenti a kézi eljárások által okozott hibákat. A kioszk minimalizálja a biometrikus inkonzisztenciát (póz, arckifejezés stb.), És automatikus arcmegfigyelő kamerát használ a tökéletes arckép rögzítéséhez.

Desktop

Biometrikus & Biografikus
adatbeviteli és validálási megoldás

A vb desktop ™ egy többcélú integrált állomás, amely regisztrálja és ellenőrzi a személy életrajzi és biometrikus adatait (arc, írisz, ujjlenyomat és digitális aláírás). A vb desktop ™ különféle forgatókönyvekben használható, például személyi igazolványok, járművezetői engedélyek, vízumok vagy más okmányok igénylésekor, csalások észlelésekor a határellenőrzésnél vagy bármilyen más olyan környezetben, ahol kiemelten precíz személyazonosító-kezelési megoldásra van szükség.

Magas minőségű biometrikus és biografikus adatbevitel

A vb desktop ™ kategóriájának legjobb biometrikus és dokumentumgyűjtő és -elemző módszertanát tartalmazza, összhangban az ICAO, NIST és BioAPI nemzetközi szabványokkal. Biometrikus információkat (arc, írisz, ujjlenyomat és aláírás) rögzít változó beállításokkal, például automatikus arckövetéssel a tökéletes arcfelvételért és a környezeti megvilágításhoz történő automatikus beállítással. A vb desktop ™ magába foglalja az automatikus képminőség-értékelést (mind az ISO, mind az ICAO minőségi iránymutatásokhoz).

Portable

Kis súly.
Nagy biztonság.

Minden az egyben biometrikus és biografikus ellenőrző egység.

A bőrönd formájának és sokoldalúságának köszönhetően, a Portable™ rengeteg környezetben használható: lakossági adatrögzítés, VIP szolgáltatások, útlezárások, rendőrségi, fogházi, bírósági azonosításhoz, munkahelyi jogellenőrzésekhez stb. Az eszköz online és offline egyaránt működtethető.

Robosztus és kényelmes

Bárhova elvihető, a vb portable™ robosztus burkolattal rendelkezik, nincsenek leeső, elvesző alkatrészek. Tartalmaz egy akkumulátort, amikor szükség van az energia-önellátásra. 

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat