pontok

Vonalkódtechnika, auto ID

A vonalkódtechnika és általánosságban az auto ID területen minden olyan eszköz és megoldás megtalálható a portfóliónkban, amely akár a gyártás, raktározás, kereskedelem vagy például az irodai felhasználás területén igényként merülhet fel. Kollégáink több 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, és biztosak vagyunk abban, hogy a legjobb, költséghatékony megoldást fogják megtalálni.

Hivatalos, minősített partnerei vagyunk a legnagyobb gyártóknak, úgy mint a Zebra, Honeywell vagy a Datalogic.

Vonalkód, RFID olvasás, adatgyűjtés

Legyen szó 1D, 2D kódról vagy RFID megoldásról, a portfóliónkból biztosan fogunk tudni eszközt ajánlani akár az olvasásra, akár pedig mobil adatgyűjtésre. Vezetékes, vezetéknélküli, telepített változatok széles választékban állnak rendelkezésre.

Címkenyomtatás, kellékanyagok

Hagyományos, tekercses papír, műanyag, RFID címkére, esetleg plasztikkártyára, karszalagra van szükség? Nyomtatók rendkívül széles palettája áll rendelkezésre az asztali verziókon át az ipari és mobil eszközökig. Minden nyomtatótípushoz gyártóktól kínálunk eredeti vagy utángyártott kellékanyagokat is. Etikett, festékszalag, műanyag kártya, karszalag igényeit gyorsan, magas minőségben, kedvező áron tudjuk, akár raktárról kiszolgálni.

Megoldásaink

A legkülönbözőbb feladatokra kínálunk szoftveres megoldásokat az egyedi fejlesztések mellett. A teljesség igénye nélkül:

  • tárgyieszköznyilvántartás
  • raktármenedzsment
  • gyártáskövetés
  • dokumentumkezelés
  • karbantartás
  • egyedi címkenyomtatási feladatok
  • RFID nyomon követés, áruvédelem

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat