Maszkolt vetítés

A technika, amit a hátulról vetített fóliák hoztak, forradalmasította a nagy fényerejű, éles, kontrasztos, és magas minőségű, álló és mozgó képek megjelenését. Tegnap, a nagy vetített képek a sötét helységek rabjai voltak és a képernyő méret volt a határ, ezért ez a technológia elképzelhetetlen volt. Ma, ez elképzelhető!


A néző személy egy szabadon választható formára és méretre vágott fóliára tekint, mely fóliát hátulról egy projektor vetít meg. A fóliát nem csak szemből tudjuk élesen, jó minőségben szemlélni, hanem 170 fokos szögben rendelkezésre áll a jó minőségű vetített kép.

A teljes vetített fény szétterjedését speciális (pár tizedmilliméteres) optikai üveggömbök biztosítják, miközben a környezetből érkező fény az optikai üveggömbök és az akril réteg között elnyelődnek.
Az üzembehelyezés igen egyszerű, hiszen egy projektort könnyű a plafonra vagy oldalfalra rögzíteni, a fóliát pedig könnyű felragasztani. Fóliákat felragaszthatunk kirakatra, belógatott üveg, vagy műanyag felületre, mozgó reklám esetén autók üvegfelületeire. Műsorforrásnak választhatunk DVD/videomagnó lejátszót, számítógépet, vagy, ha USB aljzattal rendelkező projektorunk van, akkor egy Pen-drive is elegendő.
Ezeknek az egyedülálló képességeknek összessége nagy szórakoztatási élményt és információs lehetőséget nyújt. A telepítés lehetséges helyszínei szinte végtelen számúak (kereskedelmi bemutatók, múzeumok és oktatási létesítmények, stb.).

Telefon: +36 1 469-6262
Fax: +36 1 469-6242
Szerviz kapcsolat
hibabe@bravogroupoffice.hu


Telefon: +36 1 469-6219
Fax: +36 1 469-6242
E-mail:
info@visualsolution.hu


Bravogroup Visual Solution logó