Telekampány

Telekampány alatt sokféle marketing tevékenységet érthetünk, kezdve a hagyományos telesalestől, a felméréseken, egészen akár a szerviz elégedettség ellenőrzésig. Talán a leglényegesebb szempont a nagy mennyiségű kimenő hívás, melynek hatékony megoldásához számos segítségre lehet szüksége a hívásokat végző munkatársaknak.


Ezt a segítséget úgy hívják, hogy Algotech Contact Expert. Ami nem más, mint egy telesales jellegű, szkript alapú, multimédiás kampányrendszer, amely a meglévő infrastruktúrára épül.

Az Algotech Contact Expert szoftverrendszer nagymennyiségű kimenő hívás indítását teszi lehetővé automatikusan egy AVAYA call centeren keresztül. Így a call center ügyintézőknek nem kell azzal foglalkozniuk, hogy egy hívás befejezése után keresgéljék, kit is hívjanak fel következőnek. Az Algotech Contact Expert szoftver gondoskodik erről, automatikusan kioszt nekik egy újabb (már előre kiszámolt és elindított) hívást (power dialing).

A hívások alatt a szoftver végigvezeti az ügyintézőket a kérdéseken, ezzel segítve munkájukat. Felajánlja nekik a lehetséges válaszokat, ezzel is gyorsítva a folyamatot és rövidítve az ügyfelek idejének igénybevételét.

A szoftverrel egyszerre több különböző kampány, és több különböző call centeres ügyintézői csoport is kezelhető, valamint a kampányok menet közben –a friss visszajelzések alapján – bármikor átalakíthatók. Egyes kérdések kivehetőek, újabb kérdések beilleszthetőek, vagy azok logikai sorrendje megváltoztatható, így még hatékonyabbá téve a lekérdezéseket.

A telekampány során megkapott adatokat a szoftver egy összevont adatbázisba gyűjti, amiből lekérdezéseket, kimutatások, statisztikát készíthet a szoftver segítségével, mind az ügyfelekből kinyert válaszokból, mind a call centeres ügyintézők, mind a teljes rendszer teljesítményéről.


Hibabejelentés szerződéses ügyfelek részére

Telefon: +36 1 469-6998
Telefon szerviz:


Általános információ, érdeklődés, ajánlatkérés

Telefon: +36 1 469-6293
Fax: +36 1 469-6224
E-mail:
telekom@bravogroupoffice.hu


Bravogroup Telecom Solution logó