Telekommunikációs megoldások > IP telefonok, home office

IP telefonok, home office

Egy egyszerű megoldás, ami kivételes lehetőségeket biztosít. Az IP, vagyis internet protokoll, az internetes kapcsolatok adattovábbítási metódusa. Ezek az adatcsomagok építik fel az internetes adatkapcsolatot, de egy word vagy excel fájlt is. A telekommunikációban ezt úgy lehet hasznosítani, hogy az adatcsomagokban maga a beszédhang kerül tömörítésre, ezáltal ugyanúgy továbbíthatók, mint a hagyományos adatfájlok. Ezt a kommunikációs megoldást biztosítják a szoftveres vagy fizikai IP telefonok.


Az AVAYA virtuális irodai megoldása lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak az Interneten keresztül, a központi irodaival azonos minőségű vezetékes, és vezeték nélküli videó-, hang-, és adatkapcsolathoz juthatnak otthonukban vagy a fiókirodákban az IP telefonok segítségével.

A szélessávú Internet kapcsolat fejlődésének köszönhetően még több lehetőség vár Önre! Bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközön megvalósítható a mobil munkavégzéshez szükséges adat- és ezen keresztül VoIP (Voice over IP), azaz hangátvitel.

Most már egy virtuális vállalkozás működése is lehetővé válik idő és térbeli kötöttségek nélkül. Az AVAYA Home Office (otthoni iroda) segítségével az alkalmazottak szinte bárhonnan dolgozhatnak az irodai íróasztaluknál megszokott technológiákkal és szolgáltatásokkal. Hasznos irodaterületük "kiterjesztése" révén hozzáférhetnek többek között az IP-alapú, biztonságos hálózaton zajló hang- és videó kommunikációhoz is.
Az eszköz automatikus, előre beállított telepíthetőségének köszönhetően alkalmazottainak nem kell bajlódni az üzembe helyezéssel. A "beavatkozás nélküli" telepítéssel a vállalatok akár több ezer helyszínre is kiterjeszthetik irodájukat, miközben biztosak lehetnek abban, hogy alkalmazottaiknál minimális a hibák lehetősége. Így valójában informatikai segítségnyújtásra sincs szükség.


Hibabejelentés szerződéses ügyfelek részére

Telefon: +36 1 469-6998
Telefon szerviz:


Általános információ, érdeklődés, ajánlatkérés

Telefon: +36 1 469-6293
Fax: +36 1 469-6224
E-mail:
telekom@bravogroupoffice.hu


Bravogroup Telecom Solution logó