Felső menü > MEGOLDÁSAINK > Dokumentumkezelés

Dokumentumkezelés


Dokumentumkezelési megoldásaink a nyomtatásnál kezdődnek, ahogy egy papíralapú dokumentum élete is itt kezdődik. Egy kinyomtatott dokumentum élete folytatódhat akár a fénymásoló által megsokszorozódva, vagy éppen egy szkennelés révén megosztva a munkatársak között.

Mindehhez a szükséges megoldásokat pedig mi biztosítjuk. Legyen szó a legnevesebb gyártók nyomtatóiról (igény szerint színes, vagy fekete-fehér, lézer, vagy digitális), fénymásolókról, vagy egy olyan készülékről, mely egy személyben képes az összes feladatot ellátni, amire cégének szüksége van. Egy MFP (multi function printer) nem csak munkatársai kényelmét szolgálja, de elsősorban cége költségeinek csökkentését, és az elvégzésre váró munka hatékonyságát.

Ha már felvértezte magát a kellő megoldásokkal, akkor azt is eldöntheti, hogy dokumentumait milyen rendszerben szeretné ezentúl kezelni!

Belegondolt már abba, hogy csak az Ön cégénél naponta hány oldal új dokumentum keletkezik? Ha elsőre nem is az jut eszébe, hogy ez milyen környezeti hatásokkal jár, azzal előbb-utóbb biztosan számolnia kell, hogy hogyan tudja ezt a rengeteg információt rendszerbe foglalni, kezelni, vagy akár csak hónapokkal korábbi dokumentumokban megkeresni adatokat!

A Bravogroup Office dokumentumkezelési divíziója olyan menedzselt dokumentumkezelési megoldásokat kínál Önnek, melyeket évtizedes tapasztalatai alapján dolgozott ki.

Legyen szó a cége beérkező postájának feldolgozását teljesen elektronikusan végző elektronikus postaszoba szolgáltatásról, automatikus számla és űrlap feldolgozásról, vagy üzleti folyamatok digitalizálásáról, üzleti folyamatok kezeléséről, sőt, akár teljes elektronikus dokumentumkezelési rendszerek létrehozásáról.

Képzelje el irodáját, amint kinyomtatott dokumentumok nélkül intézi ügyeit gördülékenyen! Gondoljon utána, hogy mennyi költséget csökkenthetne így, mennyivel hatékonyabb lenne a munkavégzés, ráadásul még a természeti környezetért is fontos lépéseket tenne.

Természetesen az inkább papír alapon működő üzleti, irodai folyamatokra is rendelkezünk minden részfeladatot lefedő megoldásokkal. Kezdve a dokumentumok létrejöttétől egészen azok archiválásáig, vagy megsemmisítéséig. Legyen szó az egyes dokumentumoknak a cég ügyosztályai közötti menedzselésétől, az iratrendezésen át, az irattárolásig bármilyen feladatról.


Telefon: +36 1 469-6200
Fax: +36 1 469-6205
info@ bravogroupoffice.hu
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Menedzselt nyomtatási szolgáltatások:

Telefon: +36 1 469-6278
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: MPS@BravogroupOffice.hu

Üzleti megoldások, Digitalizálási szolgáltatások:

Irattárolás, Digitalizálási szolgáltatások:
Telefon: +36 1 469-6992
Fax: +36 1 469-6298

Elektronikus dokumentumkezelés:
Telefon: +36 1 469-6233
Fax: +36 1 469-6298

Dokumentumkezelési megoldások:
Telefon: +36 1 469-6965
Fax: +36 1 469-6205Bravogroup Document Solution logó