Dokumentumkezelési megoldások > Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

Szerződéses kereteken belül, a dokumentum-előállítási infrastruktúra felmérése, optimalizálása, üzemeltetése és menedzselése, melynek révén kontrollált folyamattá és potenciális megtakarítási forrássá alakítható a dokumentum-előállítás.


A partnerünk telephelyein történő ún. on-site felmérés során rögzítjük a nyomtatási infrastruktúra állapotát, felmérjük a szükséges funkcionalitást és monitorozzuk a berendezések terhelését. Ezt követően javaslatot készítünk a dokumentum előállítással kapcsolatos igényeket lefedő gazdasági szempontból optimális infrastruktúra kialakítására, melyet az érintett területek bevonásával véglegesítünk (felhasználói csoportok, pénzügy, IT, facility stb.). Az állapot véglegesítését követően rendszertervet készítünk a kialakítandó informatikai rendszerről. A rendszerterv elsősorban a szakemberek munkájához ad világos, egyértelmű útmutatást, mely egyben az üzemeltetési szerződés részét képezi.

Az implementációs terv részeként az erőforrás terv és a kommunikációs terv elkészítése segít vezetői szinten jobban megérteni a szolgáltatás bevezetésének módját és a felhasználót érintő változásokat. Ezzel biztosíthatjuk a projekt feletti kontroll lehetőségét és tesszük egyértelművé az esetleges beavatkozási pontokat. Az implementációs terv a szolgáltatás biztosítói és fogadói oldalából összeállított projekt szervezeti feladatait, működését és együttműködését definiálja. A rendszer átadás/átvételével a szolgáltatói szervezet veszi át az üzemeltetési szerződés ellenőrzését. Az operatív napi működéshez szükséges feladatokat (kellékigénylés, hibabejelentés stb.) és az egyéb, a szerződés teljesítését biztosító feladatokat (elszámolás, kimutatások, költöztetés stb.) dedikált kapcsolattartók végzik.

Az üzemeltetési alapszolgáltatások körébe tartozó kellékellátás, karbantartás, javítás, és szerviz desk szolgáltatásokat olyan értéknövelt szolgáltatásokkal egészítjük ki, mint az egypontos szerződés adminisztráció (a példányszám alapú elszámolás, monitoring, változáskezelés), a költségek szétterhelése, és az IT támogató rendszer. Az eszköz management rendszerek az eszközpark használatával kapcsolatos beavatkozást igénylő jelenségekről adnak tájékoztatást (toner hiány, papír elakadás, hálózati szakadás, meghibásodás) az üzemeltető szervezet számára (Help Desk, Szerviz Desk). Az output management rendszerek segítségével igénybe vehetőek a szolgáltatás minőségét növelő szolgáltatások (belépőkártyás azonosítás, biztonságos nyomtatás, nyomtatás átirányítás), valamint a költségek szétterhelését biztosító költségkövető funkció.

Minden vállalkozás, vagy intézmény marketing anyaginak elkészítéséhez igénybe vesz külső szolgáltatókat, melyek segítségével a többnyire ritkán, változó tartalommal megjelenő igényeiket le tudják fedni. Cégünk nyomdai alkalmazásainak segítségével partnereink a meglevő szerződés keretében, a megszokott szolgáltatási kapcsolattartójukon keresztül kiemelt ügyfélként intézhetik ezeket az ügyeiket. A kihelyezett CopyShop szolgáltatással partnereink telephelyén operátoraink a normál irodai felhasználók speciális munkáit készítik el (pl. 20 oldalas színes, spirálozott prezentáció 10 példányban), illetve papír alapú dokumentumok digitalizálását, iktatását végzik, akár a postabontás szolgáltatással kiegészítve. Nagyteljesítményű digitális nyomdánk képes a nagy volumenű nyomtatási munkák elvégzésére, speciálisan a változó adatkezelési feladatok (számlák, tájékoztató levelek, csekkek stb.) tartoznak a terület legfőbb erősségei közé. Abban az esetben, ha a munka volumene indokolja, digitális ofszet technológia segítségével is állunk partnereink rendelkezésére. Ezzel az eljárással a százezres példányszámú munkák végezhetők költséghatékonyan. 2010-től a tekercses gépek piacán is megjelentünk. Amennyiben partnereinknek a marketing anyagok nyomtatásán felül kreatív munkákra keresnek beszállítót, értéknövelt szolgáltatásként magas színvonalon biztosítjuk grafikai szolgáltatásainkat. Ha partnerük információ, biztonsági, munkaszervezési stratégiája, vagy egyéb okok miatt saját erőforrás felhasználásával kívánja ellátni ezt a funkciót, a nagyobb volumenű nyomdai munkákhoz szükséges összes berendezés és kiegészítő tekintetében szakértő értékesítőkkel állunk az önök rendelkezésére. Biztosítjuk az ehhez szükséges workflow kialakítását és az operátorok képzését is.

A BravogroupOffice dokumentumkezelési divíziója egyetlen partnerként képes lefedni az irodai dokumentum-előállítás teljes spektrumát, az egyedi nyomtatási igényektől kezdve a nagy volumenű, speciális adattartalmú, vagy speciális befejező műveleteket igénylő nyomtatásokat. Mivel nem elsősorban termékeket értékesítünk, szolgáltatásainkat a legtöbb Magyarországon megtalálható brand bevonásával képesek vagyunk ellátni, akár vegyes környezetek igényeit is kiszolgáljuk.

Rendelkezésükre állunk tehát a testre szabott, központosított irodai dokumentumkezelő rendszerektől a nagy volumenű dokumentumok előállítását végző szolgáltatásainkkal. A dokumentum-kezelés teljes területén szakértőink az Önök rendelkezésére állnak, az általunk biztosított szolgáltatások elektronikus dokumentumkezelő rendszerekhez való illesztésének, vagy akár új dokumentumkezelő rendszer kialakításának támogatása érdekében.

Telefon: +36 1 469-6200
Fax: +36 1 469-6205
info@ bravogroupoffice.hu
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Menedzselt nyomtatási szolgáltatások:

Telefon: +36 1 469-6278
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: MPS@BravogroupOffice.hu

Üzleti megoldások, Digitalizálási szolgáltatások:

Irattárolás, Digitalizálási szolgáltatások:
Telefon: +36 1 469-6992
Fax: +36 1 469-6298

Elektronikus dokumentumkezelés:
Telefon: +36 1 469-6233
Fax: +36 1 469-6298

Dokumentumkezelési megoldások:
Telefon: +36 1 469-6965
Fax: +36 1 469-6205Bravogroup Document Solution logó