Dokumentumkezelési megoldások > Elektronikus postaszoba

Elektronikus postaszoba

Milyen lenne, ha azok a levelei is elektronikusan érkeznének meg irodájába, amiket partnerei a postán adtak fel? Milyen lenne, ha minden beérkező postai küldeménye már rendszerezve, iktatva, szkennelve, elektronikus formában érne el Önhöz?


Kényelmes és igen hatékony. Az elektronikus postaszoba szolgáltatásunk pontosan ezt kínálja Önnek.

Bejövő postája a Magyar Postával történő megállapodás alapján közvetlenül a dokumentumkezelési divíziónkhoz tartozó DocuScan Dokumentumkezelési Kft. pomázi telephelyére érkezik. Munkatársaink a beérkező leveleket kibontják, érkeztetik, szkennelik, majd az Ügyfél által előre megadott szempontok alapján iktatási adatokat rendelnek hozzá (ügyfélnév, dátum, tárgy, stb…).

Az elkészült elektronikus állomány a postai kézbesítéstől számított 24 órán belül egy védett FTP kapcsolaton keresztül kerül a megrendelő szerverére. A már iktatott elektronikus állomány így szinte automatikusan kerülhet megrendelőnk munkafolyamat támogató-, vagy ügyiratkezelő rendszerébe.

Hogy még teljesebb legyen az iratkezelési rendszer, a beérkező iratok szkennelése során az elkészült elektronikus állományt elláthatjuk e-aláírással és időbélyeggel (hiteles elektronikus másolat), így a papíralapú levelek akár meg is semmisíthetőek.

Persze egy postaszoba nem csak a beérkező levelekről gondoskodik, így elektronikus szolgáltatásunk is biztosítja a másik irányba történő információáramlást. Munkatársaink összegyűjtik a cégen belül keletkező kifelé irányuló küldeményeket, és a beérkezőkhöz hasonlóan iktatják, rendszerezik, szkennelik. Az iratkezelési munkafolyamatok elvégzése után nem is marad már hátra, mint a borítékolás és a postára adás.

Elektronikus postaszoba (elektronikus postabontás) szolgáltatásunkkal cégének teljes levelezése lebonyolítható, ráadásul minden küldemény az érkezés, vagy küldés után már elektronikus formátumban elérhetővé válik vállalati információs rendszerén keresztül.

Telefon: +36 1 469-6200
Fax: +36 1 469-6205
info@ bravogroupoffice.hu
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Menedzselt nyomtatási szolgáltatások:

Telefon: +36 1 469-6278
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: MPS@BravogroupOffice.hu

Üzleti megoldások, Digitalizálási szolgáltatások:

Irattárolás, Digitalizálási szolgáltatások:
Telefon: +36 1 469-6992
Fax: +36 1 469-6298

Elektronikus dokumentumkezelés:
Telefon: +36 1 469-6233
Fax: +36 1 469-6298

Dokumentumkezelési megoldások:
Telefon: +36 1 469-6965
Fax: +36 1 469-6205Bravogroup Document Solution logó