Dokumentumkezelési megoldások > Üzleti folyamatkezelés

Üzleti folyamatkezelés

Szeretne pontos képet kapni, hogy mit is jelent a professzionális üzleti folyamatkezelés?


Tekintse meg az alábbi linken található filmet!

Canon THEREFORE

Canon Therefore dokumentumkezelő rendszere

A Canon Therefore™ dokumentum kezelő rendszer lehetővé teszi bármilyen üzleti információt tartalmazó elektronikus állomány létrehozását. Ezzel rögzíthetők, szervezhetők és hozzáférhetők a megadott tartalmak, képek, dokumentumok, jelentések és egyéb üzleti szempontból kritikus információk. A tárolt információk helyének meghatározása egy univerzális felületen, vagy akár a weben keresztül, egyszerűen történik. Emellett könnyen automatizálhatók az egyébként sok papírt igénylő folyamatok a munkafolyamatok létrehozása révén.

Canon Therefore dokumentumkezelő rendszer moduljai:

Capture Client

A Therefore Capture Client modul használatával történik a dokumentumok rögzítése a rendszerben (dokumentum képek és index adatok rögzítése).

A Capture Client-ben lehet közvetlenül a szkennelésre használt gépről dokumentumokat feldolgozni (index adatok megadása), illetve támogatja egy, a Capture Client modul számára elérhető könyvtárból történő automatikus feldolgozást. A Capture Clientben testre szabhatóak a felhasználó specifikus beállítások, ezzel is gyorsítva a hozzá beérkező dokumentumok feldolgozását.

Beállítható, hogy az adott felhasználó milyen dokumentumtípust rögzít a rendszerben. Támogatja a zóna OCR-ezést, melyet fix formok esetén lehet alkalmazni, valamint a vonalkód felismerést, lehetővé téve ezzel az index adatok automatikus beolvasását. A változó formátumú (pl. szabad szöveges dokumentumok, számlák, szállító levelek) OCR felismerésére a rendszerhez kapcsolható ABBYY Flexi Capture modulját javasoljuk.

Navigator:

A Navigator modulban lehet a rendszerben rögzített dokumentumok közötti keresést elvégezni. A keresés az egyes dokumentum kategóriák és a hozzájuk rögzített index adatok alapján történik, illetve történhet teljes szöveg alapján is, amennyiben a szkennelés során OCR támogatással került digitalizálásra az adott dokumentum. Az egyes keresési feltételeket a felhasználók elmenthetik, és később újra felhasználhatják.

A keresési funkciókon kívül a Navigator modullal lehet feldolgozni az egyes dokumentumokhoz tartozó munkafolyamatokat. A munkafolyamatokat az egyes felhasználók jogosultságtól függően átvehetik, kioszthatják, vagy az adott munkafolyamatot elvégezhetik.

A Navigátorban található statisztikák alapján a felhasználó mindig naprakész információt kaphat arról, hogy az egyes munkafolyamattokkal jelenleg mi történik a rendszerben. Megtekinthető, hogy az egyes munkafolyamat lépésekben mennyi dokumentum várakozik feldolgozásra.

A Navigatorban a felhasználónak lehetősége van arra, hogy beállítsa, ha egy adott időintervallumban nem dolgozik, illetve ez alatt az időszak alatt ki helyettesíti.

Viewer:

A Viewer modul biztosítja, hogy a felhasználó a jogosultságának megfelelően tudja megtekinteni a rendszerben található dokumentumokat, valamint a hozzá tatozó indexadatokat.

A Viewer modulban speciális formátumú fájlok is megtekinthetők (több mint 250-féle fájlformátumot kezel), pl. dwg rajzok, vagy pdf dokumentumok. (Nem szükséges pl., hogy AutoCAD rajz megjelenítésére alkalmas alkalmazás legyen a felhasználó számítógépére telepítve.)

A Viewer-ben tekinthető meg, hogy az adott dokumentumhoz vannak e kapcsolódó dokumentumok, illetve itt van lehetőség az egyes dokumentum részek annotálására. Bizonyos területek kitakarhatók az adott dokumentumból, s csak az tekintheti meg a kitakart részt, akinek jogosultsága van hozzá.

Solution designer:

A Solution Designer a Therefore rendszeradminisztrációjának központi alkalmazása. Segítségével meghatározhatóak olyan biztonsági eljárások, amelyekkel a rendszer használata közben korlátozhatóak bizonyos felhasználói tevékenységek.

A Solution designer modulban lehet kialakítani az egyes dokumentum-kategóriákat a hozzá tartozó index mezőkkel. A munkafolyamatok kialakítása és azok módosítása is ebben a modulban történik. Külső rendszerekkel illetve adatbázissal történő összekapcsolás is ebben a modulban végezhető el.

Document Loader

A Document Loader alkalmazásával a Therefore-ba importálhatóak az egyéb dokumentumkezelő és más rendszerekben lévő dokumentumok és index adatok.

A Therefore™ rendszer Microsoft® SQL adatbázis platformon működik.

Telefon: +36 1 469-6200
Fax: +36 1 469-6205
info@ bravogroupoffice.hu
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Menedzselt nyomtatási szolgáltatások:

Telefon: +36 1 469-6278
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: MPS@BravogroupOffice.hu

Üzleti megoldások, Digitalizálási szolgáltatások:

Irattárolás, Digitalizálási szolgáltatások:
Telefon: +36 1 469-6992
Fax: +36 1 469-6298

Elektronikus dokumentumkezelés:
Telefon: +36 1 469-6233
Fax: +36 1 469-6298

Dokumentumkezelési megoldások:
Telefon: +36 1 469-6965
Fax: +36 1 469-6205Bravogroup Document Solution logó