Dokumentumkezelési megoldások > Elektronikus dokumentumkezelési rendszerek

Elektronikus dokumentumkezelési rendszerek

A GLOBE–System egy könnyen kezelhető, dokumentumkezelési szolgáltatást nyújtó alkalmazás, amelynek segítségével könnyedén digitalizálhatja beérkező dokumentumait, egyszerűen és automatikusan nyerhet ki információt a bejövő számláiból, szerződés állományából.


Ehhez csupán a megfelelő elektronikus dokumentumkezelési rendszerre van szüksége. Mely lehetővé teszi, hogy az információk között keressen, azokat megtekintse, az Ön által meghatározott szempontok szerint szétválogassa, csoportosítsa, vagy megossza munkatársaival azokat.

Természetesen egy ilyen rendszer nem csak az egyes információkat kezeli, de abban automatizált munkafolyamatokat hozhat létre az üzleti folyamatok egyszerűsítése, hatékonyabbá tétele érdekében.

A cégünk által kidolgozott dokumentum- és munkafolyamat kezelési rendszer GLOBE–System fejlesztésekor az volt az alapelvárásunk, hogy egy olyan magyar nyelvű alkalmazás készüljön, mely munkafolyamati szinten is támogatja a dokumentumdigitalizálást és archiválást.

A GLOBE-System rendszere rendelkezik mindazon funkciókkal, amelyek alapján egy nagyvállalat életében előforduló, tömeges méretű, és sokféle dokumentum típust érintő problémákra is megoldást tud nyújtani.

De mit is nyújt pontosan Önnek a GLOBE-System rendszere?

A GLOBE–System rendszer, egy könnyen kezelhető, dokumentumkezelési szolgáltatást nyújtó alkalmazás, amelynek segítségével könnyedén digitalizálhatja beérkező dokumentumait, egyszerűen és automatikusan nyerhet ki információt a bejövő számláiból, szerződés állományából. Sőt, akár a mindennapi bejövő postaként érkező dokumentumainak teljes elektronikus szöveges állományát kereshetővé teheti!
Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy megrendelőként csak azokat az elemeket vásárolja meg, amelyek az Ön szükségleteit fedik le. Köszönhetően annak a kialakítási logikának, miszerint minden modul önálló (stand-alone) rendszerként is működni képes, vagyis nem csak a GLOBE-System többi moduljával együtt képes működni. Ennek további előnye, hogy szinte bármelyik CRM, ERP, DMS, ECM, stb. rendszerekkel képes kommunikálni, így a már meglévő információs rendszereit sem feltétlenül kell lecserélnie egy új megoldás miatt.

Telefon: +36 1 469-6200
Fax: +36 1 469-6205
info@ bravogroupoffice.hu
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Menedzselt nyomtatási szolgáltatások:

Telefon: +36 1 469-6278
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: MPS@BravogroupOffice.hu

Üzleti megoldások, Digitalizálási szolgáltatások:

Irattárolás, Digitalizálási szolgáltatások:
Telefon: +36 1 469-6992
Fax: +36 1 469-6298

Elektronikus dokumentumkezelés:
Telefon: +36 1 469-6233
Fax: +36 1 469-6298

Dokumentumkezelési megoldások:
Telefon: +36 1 469-6965
Fax: +36 1 469-6205Bravogroup Document Solution logó