Alsó menü > Adat

Adat


Az oldal tulajdonosa a Bravogroup Rendszerház Kft. Az oldalon elhelyezett tartalmak a szerzői jog hatálya alá esnek, ezért azok felhasználásakor ezt mindenképpen vegye figyelembe. Az oldalon található információk egyes esetekben lehet, hogy már nem aktuálisak, bármennyire is törekszünk arra, hogy mindig naprakészek legyenek. Az ebből adódó félreértésekért, károkért a felelősséget nem vállaljuk.

Az egyes tartalmak felhasználására csak annak forrásának feltűntetésével és a Bravogroup Rendszerház Kft. előzetes engedélyének megkérésével van lehetőség. Az oldalon olyan tartalmakat is elhelyeztünk, melyeknek nem mi vagyunk a szerzői, így ezek felhasználásakor kérjük, mindig vegye figyelembe, hogy annak eredeti szerzője, közlője további feltételekhez kötheti annak felhasználását.

 

Személyes adatok

Különféle okokból szükségünk lehet az Ön személyes adataira. Például megrendelése feldolgozásához, Önnel folytatott levelezéshez, előjegyzést biztosítandó, vagy állásra jelentkezéssel kapcsolatban. A begyűjtött információt kombinálhatjuk más forrásból származó információval annak érdekében, hogy javítsuk azok általános pontosságát és teljességét, vagy hogy jobban személyre szabhassuk az Önnel folytatott kommunikációt. Emellett különféle technológiák (pl. cookie-k) segítségével információkat gyűjthetünk arról, hogyan használja webhelyeinket.

 

Adatait az alábbi célokra fogjuk felhasználni

Az Ön kéréseinek teljesítésére. Hogy kapcsolatba léphessünk Önnel a vásárlóink elégedettségét vizsgáló felmérések vagy piackutatás céljából, esetleg bizonyos ügyletekkel kapcsolatban. A tőlünk vásárolt termékek és szolgáltatások támogatása érdekében Piacszervezésre, amennyiben hozzájárult adatainak ilyen irányú felhasználásához. Webhelyeink látogatásakor személyre szabott használat és kényelmesebb navigáció biztosítására, és webhely használati statisztika céljára.

 

Választási lehetőségei

Amikor adatokat kérünk Öntől, kikötheti, hogy további marketing célokra nem használhatjuk fel őket. Lehetősége van arra is, hogy az internetes látogatásait, és szokásait rögzítő adatgyűjtőt (cookie) kikapcsolja a böngészőjében. Amennyiben további kérdése, vagy problémája lenne ezekkel a témákkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy azt tisztázhassuk mindkettőnk érdekében!

 

Telefon: +36 1 469-6200

e-mail: info@bravogroupoffice.hu

 

 
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó